Årets "Julemix"-sesong er den lengste noensinne. 4 hele uker med til sammen 20 programmer sendes i førjulstida til glede for gamle og nye lyttere. Etter en vel gjennomført første uke ser redaksjonen frem til nye 3 uker og 15 programmer med førjuls-glede og julestemning.

Med 2 programledere, konkurranser, julesanger og juleinnslag er de bare å la julestemningen komme på. Hver kveld ringer vi opp en lytter for en førjulsprat og vi la også mange fortelle om julefeiringen i serien "Min jul". Konkurransen dette året handler om å finne en julegave. Som i fjor samarbeider vi med "P7-morgen", som har samme svar men en annen måte å finne det på.

I "Julemix" er et lav terskel, godt humør og trivelig stemning. Hver kveld samtaler programlederne om et førjulstema og det er også mulig å komme med hilsener og ønskeplater.

Programmet sendes mandag - fredag kl.22.30 med gjenhør tirsdag - lørdag 17.30. På direktesendingen er det betjent telefon 35 51 52 00. Ellers kan du bruke epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.