Fullt hus på Jubileumsfesten og flott sang av Evangeliekoret.

Fra torsdag 6. til søndag 9. oktober har det vært travelt for RadioMG. Starten på jubileumsmåneden har inneholdt både TV-kveld, Vaffelkafé, Jubileumsfest, Sang-og radiokveld, direktesendt radiomøte og innsamling til radiomisjon.

Johan & Gunilla Sigvardsson deltok i Kragerø Frikirken torsdagskvelden  på en Sang-og radiokveld. De var også med på Vaffelkaféen fredag formiddag og fredag kveld i Skauen Kirke. Her var det "Bedehuskanalen"  som sto i sentrum og Olav & Johnn Hardang fortalte til nærmere 100 interesserte om den nye Tv-kanalen og delte Guds ord.

Erik A: Hansen intervjuet ekteparet Ulleberg fra Hamar etter TV-kvelden i Skauen kirke.

Far og sønn Hardang deltok også på jubileumsfesten lørdag kveld i Norkirken i Porsgrunn. Her samlet over 100 lyttere seg til en flott kveld, med både gryterett, bløtkake, tale og sang. Evangeliekoret deltok med sang og ellers var det informasjon om TWR og internasjonal radiomisjon.

Søndag formiddag deltok Olav og Johnn på direktesendt møte fra RadioMG sine lokaler på Osebakken i Porsgrunn. Så fra kl.20.00 til midnatt var det innsamling til Olav Hardangs tjeneste i Trans World Radio.

Fra innsamlingen med Ole-Andre Eliassen, Birger Fahre, Johnn Hardang, Olav Hardang og Erik A. Hansen i studio.

Denne helgen kom det inn ca. 60.000,- til radiomisjon og ca. 14.000,- til Bedehuskanalen. RadioMG har stått for utgiftene til arrangementene og er glade for å kunne bidra til arbeidet også utover egne sendinger.