Lørdag 25. januar feires 35 år med kristent radioarbeid i Grenland og Telemark. Festen er åpen for alle og er i Norkirken i Porsgrunn kl.18. 

Festtalen holdes av daglig leder i P7 Kristen Riksradio, Kenneth Hjortland. Grenlandskoret vil synge og det blir god bevertning og historiske tilbakeblikk. Når vi ved 20, 25 og 30-års jubileene har hatt slike fester har lytterne alltid støttet godt opp, og vi ser frem til en flott samlingen også denne gang.

Fra en tidligere radiofrokost. Også denne gang vil Anne-Berit H. Langmyr, Birger Fahre, Erik A. Hansen være på plass.

På søndag formiddag 26. januar vil det være direkte sendt radiofrokost fra våre lokaler på Osebakken. Fra 08.30 til 10.30 vil inviterte gjester som Kenneth Hjortland (bildet), Laila & Ole Holmen, Øystein Nordli m.fl. gi lytterne en flott formiddag i jubileets tegn. Denne formiddagen er det årets første innsamling til vårt kristne radioarbeid. Vi håper mange blir med oss denne dagen, både som lyttere og givere. 

- I et jubileumsår er det viktig også å se fremover, og derfor er det flott å kombinere en jubileumsfeiring med innsamling, sier leder og redaktør Ole-Andre Eliassen.