Vår-halvårets siste arrangement for RadioMG var St. Hans feiringen i Norkirken i Porsgrunn. Det ble en flott kveld med over 70 lyttere til stede. Torill Elise Bjørnstad holdt andakt og Inger & Erik Schultz sang og spilte. Ellers var det god mat, utlodning, konkurranser og godt humør.

I overgangen mai-juni var RadioMG og Bedehuskanalen på tur med ca. 50 lyttere til Småland. I strålende vær og med mange flotte opplevelser ble det en uforglemmelig tur.

Fra 4.-9 juni var det møteserie på Skogplassene Bedehus med Per Tveten & Ole-Andre Eliassen. Det ble flotte møter med mye folk. 

Ja, tiden går fort og RadioMG er godt i gang med sommer-sendingene, som varer i 9 uker fra 24/6 - 24/8.

Det betyr at særlig på sein kveldstid mandag - lørdag er det spesielle programmer kl.22.30. Men også mandagene kl.20.30, torsdagene 20.30 og fredagene kl.13.00 er det endringer denne sommeren. Ellers går mye sin vante gang. RadioMG sender akkurat like mye som ellers i året.

Vi ønsker deg en flott radio-sommer.

Samtidig som vi gleder oss til mye spennende radio når høsten kommer. Første møtepunkt er radioturen 22/8 da ferden går til Fyresdal. Den koster kr. 1250,-. Fortsatt er det ledige plasser. Ring inn under sending med betjent telefon 35 51 52 00 eller sende epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..