Nå starter RadioMG opp med de ordinære sendingen igjen. Selv om mye går hele året har det i sommer vært 9 uker med spesielle sommer-program på særlig sein kveldstid. I august var vi med på Skjærgårdssang og sendte direkte i to timer lørdag 12/8. Ellers har det vært stille på arrangements-fronten, men nå  starter RadioMG opp med mange samlinger i Grenland og ellers.

Rune Edvardsen fra Sarons Dal ble intervjuet av Erik A. Hansen under direktesendingen fra Skjærgårdshallen. Redaktør Ole-Andre Eliassen styrte spakene.

På lufta er detfra mandag 28. august igjen klart for "Salig Blanding", "Kveldsmix", "Midt i uka", "Tospann", "Kveldssentralen" og "Troens vei". I Tillegg blir det noen endringer. Mandag, onsdag og fredag blir det nå programmer fra RadioMG (og ikke fra P7) kl.13.02-14.00. "Bedehusklang", "En rød tråd" og "Johanssons" vil fylle denne timen. "Bedehusklang" vil heretter sendes mandag kl.13.02 med gjenhør tirsdag kl.19.00 og onsdag kl.21.00 med gjenhør lørdag kl.13.02.

Anne-Berit H . Langmyr intervjuet Irene Krokeide Alnes og May Britt Liljeroos Lauvik fra P7 snakket med Birgitte B. Ørnes på stand under Skjærgårdssang.

På lørdagene kl.10.02 og 17.02 vil det bli en spesialutgave fra Misjonsradioen med Laila Eliassen. I løpet av høsten kan det komme noen flere endringer på dagtid, da RadioMG gjerne vil ta ansvar for mer av sendeflaten, ikke minst for å tilpasse musikken til vår målgruppe 60+.

Enten du lytter i Telemark, Vestfold, Innlandet eller andre steder (med nettradio eller gjennom P7) ønsker vi deg en riktig god radiohøst!

Lørdag 9 september håper vi du følger med fra 13.00-17.00 Da vil vi sende både fra Porsgrunn, Sandefjord og Lillehammer i en spesialsending med innsamling og godt radio-fokus..