Så nærmer 2022 seg slutten. RadioMG kan se tilbake på over 35 arrangementer dette året, der vi særlig har markert 5 år med DAB i oktober. Siste store samling var den evangeliske festkvelden 3. desember. Her ga Sarah & David Åström sammen med Per Tveten de ca. 60 fremmøtte en virkelig god kveld. Det aller siste arrangementet i år var lunsj-treffet 16. desember med ca. 35 lyttere tilstede og julesanger fra Anne-Berit & Anders Langmyr.

Sarah & David Åström sammen med Per Tveten på Evangelisk Festkveld.

Det viktigste har likevel vært alle radiosendingene som har blitt sendt i 2022. Uten opphold har det i samarbeid med P7 vært go-lyd hele døgnet, hele uka, hele året. Det gjelder også i tiden som kommer.

De siste kveldene før jul kan du hygge deg meg "Julemix" kl.22.30 (gjenhør neste kveld 17.30) slik som du har hatt muligheten til i hele adventstiden. I romjulen blir det 5 kvelder med årskavalkade. Her gir Ole-Andre Eliassen og Erik A. Hansen deg noe en gode gjenhør fra året som snart er omme. Ellers blir det ordinære programmer for RadioMG i hele julen, med bl.a. "Go' Søndag Morgen", "Søndag Kveld" og "Troens Vei".

Når 1. januar setter inn er det også på sen hverdags-kveld tilbake til de ordinære programmene. 2023 blir svært spennende i forhold til videre samarbeid med P7, økonomien og hvor våre sendinger vil nå. Telemark er og blir vårt utgangspunkt, men vi håper i det nye året også å nå lyttere i Innlandet med alle våre gode programmer. Ellers vil vi sende en del hos P7, i alle fall de første månedene. Men områdene som vår samarbeids-radio sender i blir endret ved at de har sagt opp enkelte steder og gjort avtalet andre steder enn tidligere. Uansett må du huske på at du kan lytte til oss i hevle verden på nettet!

Det første arrangement i 2023 blir Lunsj-treff 27.januar på Misjonssenteret i Skien. Deretter går det slag i salg, med også større sang-kvelder og fester f.o.m. slutten av mars. Så vi i RadioMG ser frem til et strålende godt nytt år!